Gezellig Kerstconcert voor iedereen… Op Tweede Kerstdag om half 4 ’s middags zal er in de Dorpskerk van Sumar een bijzonder Kerstconcert plaatsvinden voor orgel & waldhoorn! Het orgel zal worden bespeeld door Sebastiaan Schippers, die pas in ons dorp is komen wonen. En Reinder Boomsma zal op de waldhoorn spelen.

Het programma belooft vooral veel herkenbare kerstmelodieën en wat lichtere klassieke muziek te bieden. En niet alleen luisteren, u mag ook zelf meedoen. We zingen met elkaar en u kunt ter plekke liederen noemen waarover Sebastiaan zal improviseren. Het Bakker & Timmenga-orgel is een heel geschikt instrument om ook de solist te begeleiden.

De toegang is vrij, maar aan het einde zal er wel een collecte zijn om de kosten te dekken. De kerk is vanaf 3 uur open en we beginnen met “poeiermolke” om alvast in de sfeer te komen. Kortom een ideale gelegenheid om met de hele familie er voor het eten nog even uit te gaan, om als het juist stil is thuis even de gezelligheid op te zoeken, maar bovenal te genieten van mooie toegankelijke muziek en zo het kerstgevoel te beleven.

Waar: Dorpskerk Sumar
Wanneer: 26-12-2014
Tijd: 15:30-16:30
Kosten: Gratis, maar met collecte
Contactpersoon: Sebastiaan Schippers

Top