Zondag 11 maart willen we de kerkdienst niet in de dorpskerk laten plaatsvinden, maar organiseren we een jeugddienst in It Griene Nêst aan de Boswei 1a in Sumar.

Vanaf 10.00 uur bent u of ben jij van harte welkom. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de lunchroom op de locatie. Voor onze jongere bezoekers is er natuurlijk fris.

Om 10.30 willen we in de kas beginnen. We hebben medewerking van een aantal jeugdige muzikanten die een en ander begeleiden.

Halverwege kunnen we een kijkje nemen over het terrein. Er is een proeverij in de lunchroom waar ook onze eigen jeugd aan meewerkt en voor Nederlandse of Friese hapjes zorgt. Maar ook hopen we u wat hapjes te kunnen voor schotelen die gemaakt zijn door de nieuwe dorpsbewoners die vanuit een ander land hier naar toe zijn gekomen.

In de stal kunnen de jeugdige bezoekers zich vermaken. Maar als u zelf van puzzelen of gewoon van dieren houdt, kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen.

In de grote zaal boven zal uitgebreide uitleg worden gegeven door Rinus Hulzinga van ‘Niemand aan de Zijlijn’. Er is geen lift. Hier moet u rekening mee houden als u moeilijk kunt traplopen. Maar als u ook meer wilt weten, dan kunt u na de bijeenkomst nog gerust met Rinus Hulzinga in gesprek.

In de kas kan bijgekletst worden. Immers. Als je ouder wordt breid de wereld zich verder uit en dan is het ook leuk om te weten hoe het met de jonge “oud”Sumarders gaat.

Na deze in sommige kerken genoemde “heilige chaos” komen we om ongeveer 11.15 uur weer bijelkaar in de kas en zullen we daar afsluiten.. U hoeft dan nog niet weg. U kunt natuurlijk altijd nog even nazitten.

Kortom: Een gevarieerde ochtend. Een en ander is nog een beetje vrijblijvend, maar dit is wat we nastreven te gaan doen. Dus….

Het thema van de dienst is:

NIEMAND AAN DE ZIJLIJN

Datum: 11 maart 2018
Locatie: It Griene Nêst, Boswei 1 a Sumar
Tijd: Inloop vanaf 10.00 uur met koffie en thee, in de lunchroom
Aanvang: 10.30 uur

Themadienst NadZ

Top