Flyer Lichtjesavond 2017 Programma

Flyer Lichtjesavond 2017

 

Dit uur van herinneren vindt plaats in en om de kerk, maar zoals geschreven is iedereen welkom en hoef je daarvoor niet lid van de kerk te zijn. Het maakt niet uit of je gelooft, gelooft hebt of niet, iedereen die hier niet meer op aarde leeft wordt gemist. En daarom kun je een kaarsje branden voor diegene die jij mist.

18.15 uur Deze keer kun je via It Trefpunt een kaarsje halen. Je krijgt ook nog een kaartje in de vorm van een hartje of sterretje. Op het kaartje kun je de naam/namen vermelden. Deze hangen we later in een wensboom. Je bent vanaf 18.15 uur welkom. Je kunt daar ook aangeven of je de naam van degene die jij mist wilt laten noemen in de kerk.

18.30 uur Als het droog weer is, kan het zijn dat er nog wat muziek is, maar iIn de kerk is het stil. Je kaarsje kun je voor in de kerk aansteken en daar neer zetten op een spiegel/tafel.

19.00 uur Als alle kaarsjes (wereldwijd) branden , starten we met het programma. De avond wordt ingevuld met muziek en gedichten. Zo rond 19.30 uur sluiten we buiten af. Buiten kun je het kaartje (hartje of sterretje) met de naam of namen van degene die je mist in de kerstboom hangen. Ook hier zullen Julian Dijkstra en Esther Postma een lied ten gehore brengen.

Met dank aan: De Protestantse Gemeente Sumar, voor het beschikbaar stellen van de kerk. De leerlingen van de groepen 7 en 8 van Doarpskoalle it Bynt. Alle vrijwilligers die aan die aan deze avond meewerken. Julian Dijkstra en Esther Postma voor de live-muziek.

Wij hopen dat we op deze manier een ingetogen maar mooie bijeenkomst hebben met elkaar waarin wij diegenen gedenken die wij graag nog een tijd in ons midden hadden willen hebben.

Wij hopen u zondag 10 december te ontmoeten.

Top